جستجو در مسیر ایرانی
برترین رشته های تجربی
ارسال نظر:
ارسال
نظرات کاربران:
هانیه:
سلام ببخشید میخواستم بپرسم علوم شناختی طرح داره مثل بالینی؟
جمعه 12 شهريور 1400
+
8
-
5
ارسال
پریا:
سلام میخواستم بدونم با داشتن هر کارشناسی تو هر رشته ای میشه برای ارشد علوم شناختی خوند؟
شنبه 23 اسفند 1399
+
2
-
1
ارسال
مهلا:
سلام کسی میدونه چرا کدهای جدیدی که در زیرگروه ۲ روان شناسی برای علوم شناختی داده خطا میزنه؟
سه شنبه 18 شهريور 1399
+
4
-
3
ارسال
ستاره دریایی:
سلام واسه کارشناسی ارشد مشاوره و برنامه ریزی دارین؟
شنبه 15 شهريور 1399
+
0
-
0
ارسال
کارشناس سایت:
سلام. متاسفانه خیر
چهارشنبه 26 شهريور 1399
+
0
-
0
ارسال
باران:
سلام وقت بخیر من مدرک کارشناسیم دبیری ریاضی هست و بیس تقریبا خوبی تو این رشته دارم بنظر شما ارشد علوم شناختی بگیرم بهتره یا ریاضی مالی؟
جمعه 23 آذر 1397
+
7
-
7
ارسال
نوری:
سلام آیا میشه در صورتیکه جزو ده درصد اول ورودی کارشناسی روانشناسی باشی، بدون کنکور وارد رشته روانشناسی شناختی بشیم؟
شنبه 17 آذر 1397
+
2
-
3
ارسال
ارشد علوم شناختی:
تنها مرکز کنکور علوم شناختی کشور: www.ranvier.ir
چهارشنبه 25 بهمن 1396
+
3
-
19
ارسال
ریحانه:
سلام برای ارشد رقابت امتحان کنکور چطوری است؟ احتمال قبولی جند درصد است؟سپاس
شنبه 30 دى 1396
+
9
-
5
ارسال
سوسن:
سلام. من کارشناسی برق دارم. قصد ادامه تحصیل با تمرکز بر روانشناسی دارم. برای دکترا میخوام روانشناسی شناختی اپلای کنم. به نظر شما برای ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه تهران رو انتخاب کنم تا ابتدا با مباحث مختلف روانشناسی آشنا بشم یا مستقیم روانشناسی شناختی دانشگاه تهران رو انتخاب کنم. ممنون میشم اگه توضیح بدید در مقطع ارشد اگر هریک رو انتخاب کنم چه مباحثی از دیگری رو از دست میدم.(به غیر از علم اعصاب و مدلسازی در شناختی) چون روانشناسی عمومی کلی تره و خیلی از مباحث شناختی رو هم پوشش میده.
شنبه 20 آبان 1396
+
14
-
10
ارسال
محمد:
سلام، برای همه کسایی که مثل خودم مستاصل شدن تو پیدا کردن منابع ارشد علوم شناختی این لینک رو پیشنهاد میدم. خیلی با جزییات منابع رو معرفی کرده http://irancognitivescience.com/منابع-کنکور-ارشد-علوم-شناختی/
سه شنبه 21 شهريور 1396
+
16
-
9
ارسال
سمیه:
با سلام و سپاس قبلی؛ من سه سال پیش ارشد ادبیات عرب رو تمام کردم.لیسانسم هم همین بود. با وجود اینکه در دبیرستان جزو دانش آموزان خیلی خوب تجربی بودم ولی برای تحصیل دانشگاهی اشتباه کردم در مسیر تحصیلی و خیلی شدید و عمیق احساس ناکامی بمن دست داد و هنوزم هست؛(با وجود توانایی و استعداد روحی و فکری بالا).بخاطر بروز مشکلات روحی و روانی جانبی،نتونستم در شرایط خوبی برای تصمیم گیری باشم از طرفی علاقه و گرایش به علم و تحقیق و پژوهش و زمینه های اینچنینی در من با روح و روان و شخصیتم گره خورده و برام خیلی مهمه الان جبران کنم.هر چند خیلی تلف شدم و خیلی زمان و انرژی از دست دادم؛حتی روی ازدواج من هم تأثیرگذاشت.و هنوز با ۳۳سال سن مجرد و بیکار هستم.ولی از نظر درونی و روحی انگار هنوز در همان سن ۲۰سالگیم هستم با همان شور و علاقه قلبی به علم و ادامه تحصیل.میخوام تغییر رشته بدم و توی رشته بعتری که بتونه منو راضی کنه درس بخونم و رشد کنم.و احتیاج به یه آینده پژوهی و رشاه پژوهی دارم و راهنمایی در این زمینه تا تصمیم خوبی بگیرم.بیشتر دوست دارم استاد دانشگاه بشم.وقت کمی دارم میدونم...و در حال حاضر خیلی این مسئله و دغدغه،به من فشار میاره تا اونجا که انرژی و سلامتی منو تحلیل برده.خواهش میکنم راهنمایی کنید آیا با وجود تغییر رشته برای یه ارشد دیگه ،در صورت ادامه در دکتری امکانش هست بتونم استاد دانشگاه بشم؟
پنجشنبه 19 مرداد 1396
+
13
-
6
ارسال
سکینه:
من در حال حاضر در رشته ی ریاضیات و کاربرد ها مشغول به تحصیلم. از دیدگاه شما ادامه ی تحصیل تو این رشته میتونه برام درست باشه؟ و اینکه برای دانشگاه تهران و بهشتی چه رتبه ای باید بیارم ؟ ادامه دادن ریاضیات تو شاخه ی مالی یا زیستی درست تره یا علوم شناختی؟ با توجه به اینکه اطلاعات پایه ای من در این رشته تقریبا صفر هست.
دوشنبه 4 ارديبهشت 1396
+
14
-
10
ارسال
کیوان:
سلام چه مدراک تحصیلی برای ارشد علوم شناختی قابل پذیرشه؟
یکشنبه 3 ارديبهشت 1396
+
13
-
8
ارسال
علی:
سلام. قبلا که مشکلی برای انطباق مدرک نبود و علاقه مهم بود. باز هم دفترچه ارشد رو باید دید تغییر نکرده باشه
یکشنبه 10 ارديبهشت 1396
+
0
-
0
ارسال
مریم:
با سلام و خسته نباشید و تشکر از راهنماییتون میخواستم بدونم کسی اطلاعاتی در مورد رشته "رسانه" که از امسال تو گروه علوم شناختی مقطع اضافه شده، داره؟ اینکه تفاوتش با رشته "مدیریت رسانه " که تو مجموعه علوم ارتباطات هست چیه؟ و سرفصل و واحدهای درسیش چیااند؟
جمعه 25 فروردين 1396
+
0
-
1
ارسال
مارال:
با احترام من کارشناسITهستم برای ارشد آی تی قبول شدم گرایش شبکه غیر انتفاعی ولی یه ترم رفتم اصلا مفید نبود و با روحیه ام سازگار نبود چون از اول با رشته های علوم رفتاری خیلی علاقه داشتم و میخواهم روانشناسی بالینی و یا روانشناختی مغز و اعصاب بخونم - باتوجه به اینکه وزارت بهداشت روانشناسی بالینی را از وزارت علوم سلب میکنه دیگه رشته های غیر مرتبط نمیتونن سراسری روانشناسی رو تو وزارت بهدلشت ادامه بدن. ممون میشم راهنمایی کنید من کدوم رو انتخاب کنم میخواهم فقط دانشگاه سراسری ارشد بخونم. بازار کار روانشناختی تو ایران چه طوره آیا همون روانشناسی محسوب میشه یا خیر؟ متشکرم از راهنمایی هاتون
پنجشنبه 21 بهمن 1395
+
1
-
3
ارسال
رامین:
سلام. باید دید هدف شما از ارشد گرفتن چیه. در واقع فارغ از این که علوم شناختی به روانشناسی نزدیکه یا نه به همون دلیلی که گفتی نمیشه بعدا باهاش کار بالینی کرد. راه بهتر اینه که دو مقطع بعدی رو توی رشته دلخواه در وزارت بهداشت ادامه بدی تا بتونی شماره نظام بگیری یا این که کلا از کار بالینی منصرف بشی و مثلا بری به سمت پژوهش و تدریس و استاد دانشگاه شدن از طریق ادامه تحصیل توی رشته های وزارت علوم. (راهنمای گام به گام استاد دانشگاه شدن سمت راست همین صفحه هست که اگه به این شغل علاقه دارید پیشنهاد می کنم حتما تهیه اش کنید). موفق باشید
دوشنبه 25 بهمن 1395
+
2
-
0
ارسال
رها:
با سلام من کارشناسی و ارشدمو اقتصاد خوندم و استخدام امور مالی در بهزیستی هستم. علاقه زیادی به مباحث روانشناسی و علوم شناختی دارم و اینکه خیلی دوست دارم ادامه تحصیل بدم به نظر شما اگه من دکترای علوم شناختی بخونم کار درستیه؟ با تشکر
یکشنبه 19 دى 1395
+
10
-
8
ارسال
ستاره:
سلام. من کارشناسی محیط زیست هستم میتونم این رشته رو برای ارشد بخونم ؟ ایا انتخاب خوبی هست با توجه به رشتم؟
چهارشنبه 15 دى 1395
+
3
-
3
ارسال
اکبری:
سلام! میشه لطفا منابع آزمون ارشد علوم شناختی و ضرایب درس ها رو بگین؟ خیلی ممنون!
چهارشنبه 5 آبان 1395
+
7
-
1
ارسال
زهرا:
با سلام. دانشگاه ازاد پذیرش از این رشته دارد؟
شنبه 19 دى 1394
+
14
-
11
ارسال
فاطمه:
من دانشجوی زیست شناسی سلولی هستم،اما مایلم در رشته علوم شناختی ادامه تحصیل بدم.آیا امکانش هست؟ قبولی در این رشته نیازمند چه رتبه و ترازی است؟ بغیر از دانشگاههای نامبرده،آیا مراکز دیگری هستند که در مقطع کارشناسی ارشد در این رشته دانشجو بپذیرند؟اگر بله تفاوت آنها در چیست؟ آیا در این رشته می توان آینده خوبی از نظر شغلی و علمی داشت؟ تفاوت دکتری علوم شناختی با علوم اعصاب در چیست؟
پنجشنبه 26 آذر 1394
+
4
-
6
ارسال
مریم:
بله میشه. رتبه ها رو باید از سایتهای کنکوری بگیرید. مهمترین مراکز جذب همان موارد بالاست.
یکشنبه 4 بهمن 1394
+
0
-
1
ارسال
شادی از سنندج:
سلام من کارشناسی مدیریت امور فرهنگی دارم وتمایل دارم ارشد رشته ی علوم شناختی شرکت کنم به نظر شما انتخاب درستی میتونه باشه .؟
شنبه 23 آبان 1394
+
0
-
2
ارسال
پرستو:
سلام شادی جان. الان که تصمیم گرفتی مسیر تحصیلت رو عوض کنی باید دقیق بررسی کنی تا دچار اشتباه نشی. درسته که انتخاب رشته (و شغل) درست به عوامل مختلفی بستگی داره که اگه بهش توجه بشه میتونه مسیر زندگی فرد رو به سمت خوشبختی عوض کنه ولی خب همه راهش رو بلد نیستند. من از راهنمای انتخاب شغل و رشته سایت راضی بودم به نظرم شما هم امتحانش کن تا دیدت رو نسبت به انتخاب درست عوض کنه (همین صفحه سمت راست هم لینکش هست). فقط در مورد بازار کار اگه شک داشتی، این دوتا شبیهند و البته علوم شناختی کمی بهتر.
دوشنبه 25 آبان 1394
+
1
-
0
ارسال
مینا حسینی:
با سلام و احترام.تشکر از راهنمایی های خوبنتون من لیسانس ریاضی کاربردی دارم. سوالم اینه که در صورت ادامه تحصیل کدام گزینه برایم مطلوب تر است. اینکه ارشد علوم کامپیوتر بخونم و بعد دکترا علوم شناختی. یا از ارشد علوم شناختی.( اول تصمیمم بر این بود که از ارشد علوم شناختی بخونم ولی بعد از دیدن مقالات دوستان در ایران تصمیم گرفتم علوم کامپیوتر رو ادامه بدم تا در مقطع دکتری به اون چیزی که انتظارمه نزدیک تر باشه رشته.با توجه به توضیحات شما فهمیدم در این صورت احتمالا هیچ آینده ی شغلی ای نخواهم داشت).ببخشید طولانی شد
سه شنبه 12 آبان 1394
+
2
-
1
ارسال
غنچه:
سلام. عوامل مختلفی هست که توی این تصمیم گیری مهمه. راهنمای گام به گام انتخاب رشته (سمت راست صفحه) رو بخونی بیشتر متوجه منظورم میشی.
چهارشنبه 13 آبان 1394
+
2
-
1
ارسال
نسترن:
سلام . دانشجوهای رشته های علوم پایه معمولا گزینه آموزش و تدریس رو برای شغل آینده مد نظر دارن. شما هم اگه این گزینه شغلی براتون مهمه بهتره ارشد و کارشناسیتون یکی باشه. البته بسته به علاقه و استعداد همیشه استثنا وجود داره.
چهارشنبه 13 آبان 1394
+
0
-
0
ارسال
سارا:
سلام من لیسانس روانشناسی عمومی دارم. به روانشناسی شناختی هم علاقه دارم. اگر در این رشته ( روانشناسی شناختی ) ادامه تحصیل بدم، آیا بازار کار نسبت به ادامه تحصیل در روانشناسی بالینی کمتر خواهد بود؟
شنبه 4 بهمن 1393
+
0
-
0
ارسال
دبیر گروه آموزش و دانشگاه:
با سلام. این رشته نیز رشته خوبی است اما روانشناسی بالینی شناخته تر است و بازار کار بهتری دارد.
شنبه 4 بهمن 1393
+
0
-
1
ارسال
حسینی:
با سلام به نظر می رسد که این رشته یکی از حلقه های مفقوده برای مدیریت در ایران است. بطور کلی کمبود اساسی در حوزه علوم انسانی و بکارگیری آن وجود دارد و این رشته هم یک نمونه از آن است.
جمعه 3 بهمن 1393
+
0
-
0
ارسال
manochehr:
سلام من در حال تحصیل در کارشناسی رفتار حرکتی هستم و علاقه ی زیادی به دنیای ذهن و مغز دارم می خواستم بدونم می تونم ارشد روانشناسی شناختی امتحان بدم یا همون رشته ی خودمو ادامه بدم بهتره ممنون از کمکتون
پنجشنبه 18 دى 1393
+
0
-
0
ارسال
دبیر گروه آموزش و دانشگاه:
با سلام. البته امکان شرکت در آزمون را دارید اما این تصمیم برای همه مناسب نیست و لذا باید موضوع را با شرایط و اهداف خودتان بسنجید و تصمیم بگیرید. به عنوان مثال تغییر رشته امکان فعالیتهای آموزشی و پژوهشی(تدریس در دانشگاه) را تقریباً از شما سلب می کند. پس فردی که هدفش اشتغال است و روی این شغل حساب کرده است نباید این تغییر رشته را انجام دهد. همچنین با توجه به تغییر اساسی در حوزه تحصیل، زحماتی که در مقطع کارشناسی متحمل شده اید نیز تقریباً بی نتیجه می ماند.لذا اگر با رشته فعلیتان مشکلی ندارید همان را ادامه دهید و نیاز و علاقه تان به این رشته را از طرق دیگر(مطالعات جنبی، حضور در همایشها فعالیت های علاقه مندان، عضویت در تیم های کاری مرتبط و...)مرتفع کنید. با آرزوی موفقیت برای شما.
پنجشنبه 18 دى 1393
+
0
-
3
ارسال
کیوان:
سلام، من لیسانس کامپیوتر دارم و می خواستم واسه ارشد برم رشتۀ هوش مصنوعی. اما به حوزه علوم شناختی هم علاقه دارم. به نظر شما از همون ارشد واسه علوم شناختی اقدام کنم یا ارشد رو هوش مصنوعی بخونم و در ادامه برم علوم شناختی؟ ممنونتون می شم که جوابمو به ایمیلم ارسال بفرمایید.
پنجشنبه 29 آبان 1393
+
1
-
0
ارسال
دبیر گروه آموزش و دانشگاه:
با سلام رشته های علوم پایه در ایران علیرغم ارزش ذاتی شان، برای نیل به جایگاه واقعی خود نیازمند گذشت زمان هستند. با توجه به شرایط ذکر شده به نظر می رسد ادامه تحصیل در هوش مصنوعی برای شما تصمیم بهتری باشد.
پنجشنبه 29 آبان 1393
+
0
-
1
ارسال
آرشیتک:
با سلام.من لیسانس معماری دارم ودر این زمینه دارای رزومه کاری می باشم.الان می خوام بعد از 7 سال ادامه تحصیل بدهم در رشته روانشناسی یا روانشناختی.چون با روحیات و علاعقم بیشتر همخونی داره.البته کار در زمینه معماری از علایق درجه اول من هست و دوست دارم بتونم رشته ای بخونم که با در کارم هم کمکم کنه.می خواستم علاوه بر این که نظرات علمی وکاری شما رو بدونم تفاوت دقیق روتنشناسی و روانشناختی هم برام شرح بدین.ممنون از لطف شما
سه شنبه 27 آبان 1393
+
1
-
0
ارسال
کارشناس مسیر ایرانی:
با سلام . دوست عزیز معماری و روانشناسی یا روانشناختی دارای تفاوت های زیادی با هم هستند. لذا اگر به معماری علاقه مندید، پیشنهاد می کنیم در همین زمینه توسعه شغلی خود را دنبال کنید. اما اگر بر تغییر رشته اصرار دارید، باید عرض کنیم علوم روانشناختی از رشته های علوم پایه است و جنبه مطالعاتی آن اولویت دارد ولی رواشناسی رشته ای عموما کاربردی است و بازار کار وسیع تری پیش روی شما قرار می دهد. تعاریف هر یک را می توانید در صفحه مربوطه در سایت مسیر ایرانی مطالعه بفرمایید. موفق باشید
چهارشنبه 28 آبان 1393
+
0
-
0
ارسال
معمار:
سلام من ارشد مهندسی معماری دارم در ارشد معماری درسی داریم با عنوان روانشناسی محیط که خیلی من در این درس مطالعه کردم همچنین دکترای معماری هم درسی با عنوان شناخت شناسی دارد و دوره های بالای معماری کلا به ادراک و رابطه انسان محیط می پردازه به نظر شما برم دکترای معماری یا ارشد علوم شناختی؟
شنبه 17 آبان 1393
+
0
-
0
ارسال
دبیر گروه آموزش و دانشگاه:
با سلام. اگر با مهندسی معماری مشکلی ندارید، به اعتقاد ما تغییر رشته تصمیم خوبی نیست. مقطع دکترا هنگام چیدن محصول تلاشهای چندساله شماست و این قبیل برداشتها که ممکن است دقیق نباشد و یا مورد اتفاق جامعه علمی نباشد موقعیت شغلی شما را با چالش مواجه خواهد کرد. به ویژه در مورد مشاغل آموزشی و پژوهشی در سطح دکترا (نظیر هیئت علمی) که از گزینه های قابل توجه است، عدم انطباق دو مقطع پایانی مشکل ساز است. موفق باشید.
یکشنبه 18 آبان 1393
+
1
-
0
ارسال
دبیر گروه آموزش و دانشگاه:
با سلام. اگر با مهندسی معماری مشکلی ندارید، به اعتقاد ما تغییر رشته تصمیم خوبی نیست. مقطع دکترا هنگام چیدن محصول تلاشهای چندساله شماست و این قبیل برداشتها که ممکن است دقیق نباشد و یا مورد اتفاق جامعه علمی نباشد موقعیت شغلی شما را با چالش مواجه خواهد کرد. به ویژه در مورد مشاغل آموزشی و پژوهشی در سطح دکترا (نظیر هیئت علمی) که از گزینه های قابل توجه است، عدم انطباق دو مقطع پایانی مشکل ساز است. موفق باشید.
یکشنبه 18 آبان 1393
+
0
-
0
ارسال
سارا تهران:
سلام من دانشجوی علوم شناختی ام لیسانسم زبان انگلیسیه و کارمند بیمارستانم ایا این مدرک به درد بیمارستانم میخوره؟
سه شنبه 1 مهر 1393
+
1
-
0
ارسال
دبیر گروه شغل و بازار کار:
با سلام مطابق طرح طبقه بندی مشاغل دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ودرمانی، مشاغل زیر در بیمارستان های زیرمجموعه از رشته "علوم شناختی" پذیرش دارند : مسئول گزینش ، منشی ، مسئول دفتر ، روانشناس . در خصوص بیمارستان های خصوصی بستگی به نظر مدیران مربوطه دارد. موفق باشید
چهارشنبه 2 مهر 1393
+
0
-
0
ارسال
زهرا:
سلام.من رتبه كنكور سراسري ١٥٠٠ شده .مي خواستم بدون تو دانشكده قبول ميشم يا نه؟تشكر
یکشنبه 10 شهريور 1392
+
4
-
3
ارسال
مدیر سایت:
با سلام دوست عزیز سایت مسیر ایرانی به صورت تخصصی در زمینه افزایش آگاهی و اطلاعات کلیه دانش آموزان و دانشجویان در مورد رشته های دانشگاهی و مشاغل مرتبط موجود درکشور، کار می کند. این سایت در حوزه کنکور فعالیت نمی کند. برای رسیدن به پاسخ سوال خود می توانید به سایت های تخصصی کنکور مراجعه کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی
دوشنبه 11 شهريور 1392
+
4
-
0
ارسال
خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
تعداد بازدید : 44466
4.7/10 (تعداد آرا 57 نفر )
Share