جستجو در مسیر ایرانی
برترین رشته های تجربی
بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی
یکی از راه های ساده و جذاب آموزش زبان انگلیسی استفاده از اپلیکیشن آموزش زبان است. اگر یک گوشی تلفن همراه دارید می توانید شروع کنید...


اگر از جمله علاقه مندان یادگیری زبان انگلیسی باشید احتمالا به  " اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی " فکر کرده اید و شاید برخی از شما از آن استفاده هم کرده باشید.
از میان روشهای مختلفی که امروزه برای یادگیری زبان انگلیسی استفاده می شود، هیچ کدام همانند استفاده از اپلیکیشن های آموزش زبان، ساده، کم هزینه و لذت بخش نیستند. شاید به همین دلیل است که یادگیری با کمک اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی  روز به روز طرفداران بیشتری پیدا می کند. البته در این میان، استفاده فراگیر از تلفن های همراه و افزایش نفوذ آن در بین کاربران را هم به عنوان دلیل اصلی دیگر در محبوبیت اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی نباید از یاد برد.
شاید برای شما هم این سوالات مطرح باشد که اصلا اپلیکیشن چیست و بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی کدامست؟

اپلیکیشن چیست؟

اپلیکیشن (Application) یا به اختصار"اَپ" (App)، تقریبا به معنی " نرم‌افزار کامپیوتری" است. اکثر نرم‌افزارهایی که ما روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنیم (مثل اکسل، وورد، فتوشاپ، گوگل کروم، فایرفاکس و یا بازی‌های کامپیوتری) نوعی اپلیکیشن هستند و تنها نرم‌افزارهای سیستمی نظیر سیستم عامل و یا زبان‌های برنامه نویسی جزء اپلیکیشن‌ها محسوب نمی‌شوند.
در حوزه نرم‌افزارهای دستگاه‌‌های قابل حمل(مثل لپتاپ، تبلت و تلفن همراه)، لغت "اپلیکیشن" بیشتر از لغت "نرم‌افزار" جا افتاده است، لذا عموما از لغت اپلیکیشن برای این دستگاهها استفاده می شود. با این مقدمه به معرفی اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی می پردازیم.

اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی

اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی ، نرم افزاری است که روی تبلت ها و گوشی های تلفن همراه نصب شده و به عنوان ابزاری کمکی برای یادگیری زبان انگلیسی استفاده می شود. بدون شک با افزایش محبوبیت گوشی های همراه، محبوبیت اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی نیز افزایش یافته است. از این رو یافتن بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی (و به ویژه انواع رایگان آن) به یکی از مهمترین پرسشهای علاقه مندان یادگیری زبان تبدیل شده است.

بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی رایگان

این روزها هزاران اپلیکیشن در پلتفرم های مختلف وجود دارد که می توانند کمک موثری در آموزش زبان های خارجی به شما باشد. بسته به این که هدف شما چیست یک یا چند اپلیکیشن ممکن است مناسبتر به نظر برسد. ممکن است بخواهید با استفاده از این اپ‌ها، مکالمه تمرین کنید، دایره لغات خود را گسترش دهید و یا گرامر‌تان را تقویت کنید. شاید هم همه گزینه‌های مذکور مورد نظرتان باشند. برای هر کدام از این هدف‌ها چندین اپلیکیشن موجود است که به شما کمک می‌کند بدون حضور در هیچ کلاسی زبان انگلیسی تان را تقویت کنید.
در اینجا به معرفی بهترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی رایگان می پردازیم. این فهرست از اپ های برتر،  بنا به گزارش رسمی مراجع معتبر (نظیر اپ استور و گوگل پلی( و منابع رسمی دیگر انتخاب شده و از پرطرفدارترین نمونه های موجود در دنیا هستند. در هرحال ارایه این لیست به معنای زیر سوال بردن کیفیت سایر اپلیکیشن های آموزش زبان نیست؛ ممکن است شما از اپلیکیشن آموزشی دیگری استفاده کنید و اتفاقا راضی هم باشید.

 
فهرست بهترین اپلیکیشن های آموزش زبان انگلیسی
ردیف نام اپلیکیشن توضیحات
۱ Duolingo پرطرفدارترین اپلیکیشن آموزش زبان در دنیا
2 Learn Languages پیشرفته /محصول Rosetta Stone آموزش از طریق یادگیری مفاهیم دیگر (Immersion)
۳ Memrise جزو  اپ های برتر گوگل
۴ Learn 50 Languages به شیوه ای تقریبا مشابه کتاب های آموزش زبان در سفر
۵ Lingua.ly فراگیری زبان از طریق خواندن خبر
6 Language Learning آموزش ۱۲ زبان زنده دنیا جزو  اپ های برتر گوگل
7 Play & Learn Language آموزش زبان از طریق فلش کارت
8 Learn Language – Busuu یادگیری لغات و عبارات/ کیفیت دوره ها بر مبنایCEFR  (چارچوب اروپایی مشترک یادگیری زبان)
9 Speaky فراگیری از طریق چت و گفتگو
10 Learn English Grammar یادگیری دستور زبان / محصول British Council
 
 در ادامه توضیحات بیشتری از برخی از آنها ارائه می شود.
1-  DUOLINGO
 DUOLINGO محبوب‌ترین و پرطرفدارترین اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی است. رایگان بودن، طراحی زیبا و استفاده از بازی و تفریح در این اپ، جذابیت های ویژه ای برای یادگیری زبان ایجاد کرده است.
DUOLINGO زبان را به حوزه‌های موضوعی مختلف تقسیم می‌کند. مثلا حوزه پوشاک یا حوزه کسب و کار. از طرف دیگر تقسیم بندی‌هایی مثل قید‌ها، ضمایر و یا سایر موضوعات مرتبط با دستور زبان هم دارد. می‌توانید متن‌ها یا صداها را ترجمه کنید یا حتی سرعت فایل صوتی را کاهش دهید تا کلمات گفته شده را دقیق‌تر بشنوید. در طی روند یادگیری زبان باید برخی کلمات را تایپ کنید، کلماتی را با صدای بلند بیان کنید و گاهی بین چند گزینه دست به انتخاب بزنید.
هر درس به آموزش هفت لغت پیرامون یک موضوع خاص مانند آموزش، مدرسه، علوم و صفات می‌پردازد. در هر درس تمریناتی نیز ارائه می‌شود. هماهنگ کردن کلمات با تصاویر مربوط به آن‌ها، ترجمه یک جمله انگلیسی به فارسی و یا تکرار یک جمله انگلیسی از نمونه‌های این تمرینات هستند. این اپ درست مثل یک بازی فکری، با استفاده از عکس، صدا و مینی گیم های متنوع به تدریج زبان جدید را به شما می آموزد.
بهترین کارکرد این اپ برای درک معانی لغات و درک مطلب است و شاید آنقدرها در زمینه مهارت‌های بیانی و مکالمه کمک‌تان نکند. یک مشکل دیگر این اپ اینجاست که حالت آفلاین آن تا حدی محدود است و برای استفاده درست و حسابی از آن باید به اینترنت دسترسی داشته باشید.
2-  Memrise
اساس این اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی ، تمرکز بر روی یادگیری از طریق درک واژه هاست. در واقع در Memrise ، گسترده‌ کردن دایره واژگان اساس کار را تشکیل می دهد. در عین حال برای حفظ کردن لغت‌ها بعضا از تصاویر و نشانه‌های عجیب و غریب هم استفاده شده که این کار فرایند حفظ کردن را برای‌تان آسان‌تر می‌سازد. در گام بعدی شما می‌توانید این لغات را با مکالمه‌ها و ساختارهای گرامری هم بیامیزید.. درMemrise  می‌توانید به صداهای ضبط شده لغات و عبارات مختلف گوش دهید و در مواردی ویدیوهایی از گوینده‌هایی بشنوید که به زبان مادری‌شان سخن می‌گویند. این اپ از الگوریتمی استفاده می‌کند که سعی می‌کند در باز‌ه‌های زمانی متفاوت، برخی از محتواهایی که حفظ کرده‌اید را یادآوری کند تا نهایتا به بهترین شکل ممکن از پس آموزش زبان جدید بربیایید.
3-  Learn Languages(Rosetta Stone)
Rosetta Stone با ارائه هزاران واژه و به روشی سرگرم کننده جهت بهبود دایره واژگان یادگیرنده اقدام می کند. این برنامه فعالیت های جالب زیادی مانند ساخت واژه از دیگر واژه ها و … دارد که با آن میتوان زبان انگلیسی را راحت ، سرگرم کننده و آسان فرا گرفت.
تمرینات این اپلیکیشن به‌گونه‌ای طراحی‌شده‌اند که قبل از پرداختن به عبارات و جملات طولانی  به آموزش لغات مقدماتی می‌پردازد. مثلاً کلماتی مثل “man”, “woman”, “park” را همراه با تصویر یاد می‌گیرید. در مرحله بعدی جمله‌ای به این صورت مشاهده می‌کنید: “A man and a woman is sitting in the park”. حالا شاید معنای کلمه “sit” راندانید اما احتمال زیاد می‌توانید معنای آن را حدس بزنید. اگر مایلید انگلیسی را بدون استفاده از زبان فارسی بیاموزید- که البته همین روش صحیح است- این اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی مناسب شماست.
4- Learn 50 Languages
با کمک این اپ می توانید لغات کلیدی 50 زبان مختلف را هرکدام در 30 جلسه بیاموزید. این برنامه هم‌ متن و هم صوت را در اختیار کاربر می‌گذارد تا بهترین نتیجه را بگیرد. طی 100 مرحله صورت می پذیرد و از آماتورها تا حرفه ای ها می توانند از آن بهره بگیرند.
روند آموزشی 50Languages تقریبا مشابه کتاب های آموزش زبان در سفر است و روش یادگیری و آموزش در این نرم افزار بر اساس ترکیبی از صدا و متن است . بیشتر جملاتی که با آن یاد می گیرید استفاده روزانه دارند و اپلیکیشن بیش از آموزش قواعد دستور زبان، روی تقویت مکالمات کاربر تمرکز می کند. پس از استفاده از این نرم افزار قادر خواهید بود در مدت زمان کوتاهی از آن چه که یاد گرفته اید در یک هتل یا رستوران، در تعطیلات، در خرید، در مطب دکتر ، بانک و .. استفاده کرده و لذت ببرید .
برای این که با لهجه های مختلف آشنا شوید، در آرشیو 50Languages می توانید هزاران فایل صوتی را به رایگان دانلود کرده و با تمرکز روی آنها مهارت های گوش کردن و صحبت کردن خود را ارتقا دهید.
5-  Lingua.ly
روش این اپ، یادگیری زبان از طریق خواندن خبر است. البته Lingua.ly آموزش زبان را از صفر شروع نمی کند و برای خواندن اخبار و مقالات باید پیش زمینه ای از زبان مورد نظرتان داشته باشید. هر بار که وارد اپلیکیشن می شوید، با انتخاب زبان مورد نظر یک مقاله یا خبر به همان زبان برایتان به نمایش در می آید.
حالا می توانید خواندن متن را شروع کنید و با استفاده از دیکشنری داخلی اپ، کلماتی که معنی شان را نمی دانید را به زبان مادری خود برگردانید. امکان شنیدن تلفظ صوتی و ساختن فلش کارت از کلمات جدید جزو قابلیت های خوب اپلیکیشن آموزش زبان Lingua.ly است.
در این اپ همچنین بازیهای تمرینی فراهم شده است که به کمک آنها زبان آموز می تواند دایره وازگان خود را آزموده و برای بهبود آن تلاش نماید.

خوب. منتظر چی هستید؟! شروع کنید و با بکارگیری یک اپلیکیشن آموزش زبان انگلیسی ، از یادگیری زبان لذت ببرید!
 
 
1396/7/24

ارسال نظر:
ارسال
نظرات کاربران:
yassin:
برنامه (اپلیکیشن) های داخلی وطنی خوبی هم داریم که تو کافه بازار هستند. مثل کالج یا کاسکو Casco که واقعا عالیه این اپلیکیشن من که خیلی راضیم. و...
چهارشنبه 26 مهر 1396
+
0
-
0
ارسال
خانه چاپ ارسال به دوستان نسخه متنی کوچک کردن متن بزرگ کردن متن دانلود خروجی پی دی اف خروجی میکروسافت ورد
تعداد بازدید : 430
5.5/10 (تعداد آرا 10 نفر )
Share